Vaasalaisia.info kolumnipalvelu
Lue aktiivisten vaasalaisten kirjoituksia ja aloita itsekin kirjoittaminen!
Kolumnipalvelun etusivu
Puolueet:

Kokoomus   

Sosiaalidemokraatit   

Vihreät - De Gröna   

Pro Vaasa   

Sitoutumaton kolumnisti   

Keskustapuolue   

Perussuomalaiset   

Kristillisdemokraatit   

Vasemmistoliitto   

SKP   

RKP   

Itsenäisyyspuolue   

Senioripuolue.fi   


Pro Vaasa
Puolueen ehdokkaat:

Risto Helin

Heikki Lamminmäki

Markku Saaranen

Bjarne Östman

Jari Lahti

Aino Siltanen

Klaus Berg
Pentti Suksi

Mauri JV. Öljymäki

Jouko Ristilä
Matti Vahtera
 

 

Kolumnit selaimeesi
RSS-Syötteellä!

 

 

 

 

Markku Saaranen - Pro Vaasa

Ennuste 2008-2012 vaalikaudelle Vaasassa  
Lisätty: 27.9.2008

Lue kirjoittajan kaikki kolumnit! >>
Liity kirjoittajan lukijaryhmään! >>

Ennustan että kun vaalit on käyty niin ensin löytävät Vaasa ja Mustasaari toisensa, viimeistään ensi kesään mennessä ja sen jälkeen 9 kunnan yhteenliittymä löytää toisensa ja näin on luotu uusi työssäkäyntialue.


Tämän seurauksena kuka tahansa joka haluaa rakentaa niin on vain valittava itselle sopiva tontti kavaoitukset sujuvat ja koneet pörrää.


Vaasan terveyspalvelut ottavat lääkäripulan suhteen aimo harppauksen eteenpäin  koska kielivaatimuksista luovutaan, ihmiselämällä leikkiminen ei kuuluu sivistysvaltion tai kunnan toimialaan kun esteenä on vain saada palvelua kielellä.


Vanhukset asuvat omissa kodeissaan ja tätä tuetaan omaishoitajille myös korvataan heidän kellon ympäri työskentelynsä päivästä päivään.


Virkamiesmoraali myöskin nostaa päätään ja taitaa olla niin että pormestarimallia aletaan kehittäämään oikein tosissaan ja kansa pääsee äänestämään sen suoraan jopa ilmeisesti internetin olessa käytössä.


Vaasaan saadaa julkisen liikenteen palvelut kuntoon ja ratikka saattaa kolista jo 2012 jälkeen Mustasaari/Vaasa akselilla ja 9 kunnan yhteenliitymäalueella luodaan oma verkosto,yksityisautoilu on kielletty keskustassa klo 21.00-06.00 välisenä aikana.Lisäksi sähkörata on kunnossa ja Helsinkiin mennään suoraan ilman vaihtoja Seinäjoella niin jatullaan myös takasi.


Eläkeläiset ja opiskelijat hymyilevät koska kaupunki on antanut määrahat ilmaisiin matkoihin ja he ovat jättäneet autonsa kotiin ja näin ollen saastuttaminen myös vähenee.


Vaasan kaupunki ostaa pyöriä Vaasalaisten käyttöön satoja kappaleita näitä ei lukita koska kuka tahansa voi ottaa pyörän mistä tahansa ja jättää sen myös.


Myöskin ravirata saadaan ja hippos ottaa kustanustaakkaa myöskin kantaakseen.Kuten muutkin alueet ihan jopa Seinäjokea myöten.Muutenkin Vaasa ja Seinäjoki löytävät toisensa ja Ilkka lehden entinen Päätoimittaja Hokkanen on vannoutunut Vaasan ystävä.


Kaikenkaikkiaan näyttää siltä että Vaasa "saa" ilmeisen toimivan valtuuston aikaiseksi,tämä tietysti toteutuu vain jos oikeat valtuutetut tulevat valituiksi...muuten mennään kuten ennekin.....


 


 


 


 


 


 


 

Kolumnin kirjoittaja:
Nimi: Markku Saaranen
GSM: +358400660563
Email: markku.saaranen@pp1.inet.fi
Kotisivu: http://markkusaarasenvaaliblogi.blogspot.com/

x kysyy: älä unta nää. kysy lutherin kantaa ensin mustis ei tule suostumaan liitokseen. ei millään hinnalla laihia, kyröt ja kaikki oottaa ei tuu mittään
Kirjoittaja vastaa: Kyllä Luther ja muut Mustasaaressa ymmärtävät että nykyinen tie on kuljettu niin sanotusti loppuun, kaikki tosiseikat puoltavat liitosta. Ja viime vaiheessa valtio sitten sanoo viimeisen sanan.

Kysy kirjoittajalta!

Nimesi:
Kysymys:
E-mail:
Bottiesto: Kirjoita tähän kenttään sana "botti", niin varmistamme ettet ole spämmirobotti.
 


Yhteistyökumppaneiden linkkitekstejä hakukoneiden optimointia varten: Metsästys on suomalaisten kansallislaji! Pikavippi on helppo tapa hakea internetistä pikalaina!