Kirjoittaja Aihe: Mamu-uutiset  (Luettu 453402 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #60 : 01. 01. 2010 22:10 »
Ei ole näkynyt poliiseja minunkaan ovella. Se olisikin varsin humoristista, jos sellaista minulta
ruvetaan  kyselemään. Vaikka taisin  minäkin  kuulua samaan  läjään kun esitin oman kriittisen näkemykseni.

Tämänkin Kosovon Albaanin asia pitäisi tutkia perusteellisesti, eli mennä syyn syyhyn. Mutta ei taida poliisilla olla siihen koulutusta eikä kykyä. Tämän ampujan vihalla on, kuten tuolla edellä viha keskustelussa kirjoitin, eli paljon takautumia. Ja niitä pitäisi tutkia, kuin koko suomalaisen yhteiskunnan  pahoinvointia. Meillä on kammottavia juttuja, Myyrmäki, Jokela, Ylöjärven ja Lehtimäen insuliinisurmat, Helsinkiläisen sairaanhoitaja
sarja murhaaminen, Kauhajoki ja nyt Espoo. Tässä kvartaalitaloudessa on mennyt arvot ja arvostukset sekaisin. Läheisyys puuttuu ja sitä ei yhtäkkiä saada kun sitä on 70-luvulta asti juuritettu meistä pois. Me olemme juurettomia niin suomalaiset kuin maahan muuttajat. Sanottiin, että kunhan kansa saa sivistystä, kyllä tullaan paremmaksi. Valitettavasti sivistyneisyys ei takaa mitään. Meidän olisi pitänyt huomata sen , että yksi joukostamme voi huonosti. Tämä olisi voitu estää meidän vastuuntunnon kantamisella. Olisi pitänyt tiedostaa hänen mielenterveytensä ongelmat, ei siihen lähestymiskiellot auta yhtään mitään, vaan pahentaa ja syventää sairaan mielen syövereitä. Nämä mielen takautumat olisi nyt syytä tutkia ennenkuin lähdetään antamaan tuomioita.

Niskasta lohdutan, että niitä poliiseja hyvin aktiivisesti odottelen.

Pentti Suksi
« Viimeksi muokattu: 02. 01. 2010 11:11 kirjoittanut Pentti Suksi »


Poissa Urho

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Viestejä: 927
 • Vasemmiston yhteisvoimaa ja solidaarisuutta
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #61 : 01. 01. 2010 22:10 »
Olen asunut Ruotsissa vuosina 1968-1976. Helinin mainitsema perheväkivalta, henkirikokset ja mustasukkaisuus olivat suomalaisten siirtotyöläisten keskuudessa yleisiä ongelmia.

Ketähän meidän pitäisi uskoa tässä asiassa? Nimimerkki Urhoa vaiko esimerkiksi tunnettua ruotsalaista kirjailijaa, joka kirjoittaa:

"Under mitt allra första år som journalist, 1966, försökte jag undersöka ett påstående om att utlänningar skulle vara mer brottsliga än svenskar. Det fanns en del rykten i den riktningen, det gällde främst föreställningen att finnar var fulla och slogs med kniv kring hamnkvarteren i Stockholm.

Det fanns förvisso fulla finnar i Stockholm, men vid den här tiden var invandringen från Finland till Sverige mycket stor, vi hade högkonjunktur och arbetskraftbrist, i Finland var det arbetslöshet. Nittionio procent av alla finländare kom till Sverige för att arbeta och försörja sig. Det gjorde de också och brottsligheten bland dessa gästarbetare var mindre än bland svenskar. Det var samma förhållande med andra stora grupper av invandrare. De var här för att jobba och för att skicka hem pengar till sin familj.

Slutsatsen är mycket enkel. Vid en tid då invandringen till Sverige bestod så gott som enbart av så kallad arbetskraftsinvandring så var brottsligheten mindre bland invandrarna än bland svenskar, liksom arbetslösheten. Ett mycket enkelt samband.
"

Oleellinen lause myös suomeksi: siihen aikaan (1966) kun maahanmuutto Ruotsiin oli lähes pelkästään työperäistä, rikollisuus oli vähäisempää maahanmuuttajien keskuudessa kuin ruotsalaisten.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/guillou/guillou6.html


Alku olikin juuri tuon suuntaista, kuin toimittaja Jan Guillou kuvaakin 1960 luvun alussa, kuten aina on muunkin asiansuhteen alussa. Mutta kun tultiin vuoteen 1970 alkoi ongelmat tulla esiin ja kun vielä suhteutetaan siirtotyöläisten määrä kantaväestöön tulee oikea suhde esiin rikollisuuden ja muiden ongelmien suhteen.

Aikaa myöten työttömyys lisäsi siirtotyöläisten pahoinvointia ja erilaisia ongelmia.

Suomalaisten siirtotyöläisten ongelmat tulivat alun innostuksen jälkeen esiin koti-ikävästä, yksinäisyydestä ja raskaasta työstä. Alkoholista tuli omien havaintojen kautta yleinen ongelma ainakin suomalaisten maahanmuuttajien osalta.

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #62 : 01. 01. 2010 22:10 »
Niskaselle vielä lisäkommenttina: kävin varmuuden vuoksi katsomassa 31/12 uutislähetyksiä ja siellä vakuuteltiin, että Espoon tapaus on erityisen tyypillinen suomalaisten tekemänä. Esim. klo 20:30 lähetys ja noin 11 minuuttia lähetyksen alusta.

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #63 : 01. 01. 2010 22:10 »
Alku olikin juuri tuon suuntaista, kuin toimittaja Jan Guillou kuvaakin 1960 luvun alussa, kuten aina on muunkin asiansuhteen alussa. Mutta kun tultiin vuoteen 1970 alkoi ongelmat tulla esiin ja kun vielä suhteutetaan siirtotyöläisten määrä kantaväestöön tulee oikea suhde esiin rikollisuuden ja muiden ongelmien suhteen.

Guilloun mukaan muutos tapahtui vasta 1980 luvulla. Hän mainitsee erityisesti naisiin kohdistuvan väkivallan ja seksuaalirikokset. Kannattaa lukea koko juttu, niin ehkä silmät avautuvat sielläkin.


Poissa Harri Niskanen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 500
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #64 : 01. 01. 2010 23:11 »
 
Markiisi Lajusen vastakysymys on matkimista.
Lajunen on myös antanut panoksensa rasismiepäilyihin koska on esittänyt väkivaltaisilta tuntuvia ratkaisuja maahanmuuttoon, mm. "keskitysleirien"  perustamista maan rajoille.

Erittäin mielenkiintoinen väite.  Osoitathan missä olen tällaista esittänyt?  Voi olla, että keskitysleiri muuttuukin yllättäen vastaanottokeskukseksi tai vastaavaksi.   Tuskin itse pidät vastaanottokeskuksia tai hätämajoitus-suojia keskitysleireinä.  Vai onko niin?  Pakolaisille pitää mielestäni vähintäänkin tarjota katto pään päälle.  Siis vähintäänkin.  Tällaisilla keskitysleirivihjailuilla hyvä katastrofiaputarkoitus voi kääntyä itseään vastaan.  Entä taivasalla?  Olisiko se parempi?


 Myös on hän esittänyt varsin ennakkoluuloisia mielipiteitä, joiden mukaan joidenkin kulttuurien erityispiirteisiin kuuluvat varkaudet ja väkivalta.

Tämä on aivan totta.  Se kuuluu joihinin kulttuureihin kun vastakkainasetetaan uskonasiat mutta mamujen  ystävänä en mainostaisi näitä juuri tässä.


Blogin osalta rasismiepäilyt jäivätkin epäilyiksi, koska selvää vastausta ei koskaan voitu antaa kysymykseen onko blogin yksi vitja rasistinen vai ei, koska koko rasistiseksi epäily keskusteluvitja poistettiin.

Niin epäilyähän ei ole vielä tutkittu mutta on hyvä että tunnustat sen nyt jääneen epäilyksi.  Mutta veronmaksajien varoilla se selviää aikanaan.  Kiitos tästä veronmaksajien rahankäytöstä kuuluu ysinomaan Harri Niskaselle.  Voit toki vetää koska tahansa tutkintapyyntösi pois.  Sehän on edelleen jonossa ja jos itsekin olet sitä mieltä niin sinulla on siihen yksinoikeus.  Sinulla on siihen myös aikaa ja mahdollisuus.  Sitä ei kai kukaan muu voi tehdä.

Mielestäsi sinunun tulisi vetää tutkintapyyntösi pois koska en tunne mitään muuta kanavaa missä mamut voisivat tuoda asiaansa esille, kuin tämä.  Koska suuntaviivoja rasistiseen blogikirjoitteluun ei ole, on mahdollista tulkita moni asia väärin ja mitä tahansa voi sattua.  Sattui mitä sattui niin todennäköisesti ylläpitäjä lopettaa blogin.  

Olen nähnyt paljon vaivaa, että ulkomaalaiset voisivat ottaa osaa keskusteluihin.   Se oli vähällä onnistua mutta sitten Harri Niskanen teki kaikessa viisaudessaan rikostutkintapyynnön eikä kukaan mamu enää uskalla kirjoittaa mitään.  Kiitos siitä kuuluu Harri Niskaselle.   Myös Miratalolla olisi paljon enemmän ulkomaalaisia auttajia mutta he odottavat ratkaisua juuri tässä asiassa.  Minulla on paljon ulkomaalaisia ystäviä mutta en uskalla ohjata heitä Miratalolle koska epäilen sen johtaja Harri Niskasen toimivan rasistisesti mm. mahdollisesti sulkemalla tämän blogin rikokstutkintapyynnöllään.  


Rikostutkintapyyntö koski vain yhden otsikon alle kirjoitettuja tekstejä. Minkähänlaisista yhteiskunnan varoista Lajunen puhuu? Mamu-uutinen sekin olisi.
 

Tuskin itse maksat valtion poliisiviranomaisten rikostutkintapyyntösi selvitystä.  Olen vakaasti sitä mieltä, että sen maksavat veronmaksajat.  Joten kyse on juuri itse aiheuttamistasi yhteiskunnalle syntyneistä kustannuksista jotka syntyivät juuri silloin kun teit rikostutkintapyynnön blogista joka antaa mamuille ja lähes kaikille mahdollisuuden vapaasti kertoa asioista.  Tällainen blogi jossa mamut saavat kertoa asioistaan ei ole itsestäänselvyys.  Ainoa muutos, minkä teollasi voit saada aikaan, on se, että vapaa meidän ja mamujen blogi lopetetaan.  Mitään muuta et voi saada aikaan.  Blogiahan toimitetaan vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi.  Kaikkea toimitetaan aikansa ja pelkkä pieni sykäys riittää.  Oletko sinä se sykäyksen antaja?

Harrastan viedeokuvausta eikä minulla ole mitään muuta kanavaa jossa on vaativa yleisö.  Myös minun harrastukseni loppuisi siihen.  Kiitos siitä kuuluisi silloin Harri Niskaselle.

Kirjoitin "keskitysleiri" lainausmerkkeihin juuri nimenomaisesti sen takia, ettei Lajusen ehdottamilla "keskuksilla" rajanylityspaikoilla ole mitään nimeä. Mutta varmaa olisi, että ne olisivat suljettuja laitoksia, koskapa Lajunen kirjoittikin, että sieltä ei pääsisi pois ennen kuin on oppinut suomea. Se olisikin monen vuoden viruminen piikkilankojen sisäpuolella. Näitä visioi Lajunen siinä vitjassa, joka poistettiin. No, se onkin mennyttä. Ei siitä sen enempää.

Vuosien saatossa tänne blogiin on kirjoittanut perin harva maahanmuuttaja. Itse olen nähnyt täällä vain muutaman tekstin. Tästä Parkkari tietää varmasti enemmän.
Ja tiedämme myös, että paksumpaa bullshitiä ei kukaan olekaan kirjoitellut kuin markiisi Lajunen. Ehkä hänen aateliskollegansa paroni von Münchhausen olisi kirjoittanut vielä paksumpaa paskaa. Lajunen ei ole nähnyt mitään vaivaa mistään.
Rohkenen väittää, että Lajunen mahdollisesti tuntee vain muutaman kiinalaisopiskelijan. Ehkä osa heistäkin oli Miratalossa jouluaattona. Kukaan maahanmuuttaja ei odota mitään ratkaisua mistään. Maahanmuuttajat eivät juurikaan tiedä tämän blogin olemassaolosta. Lajusen "maahanmuuttajatyö" ainakin kuvista päätellen rajoittuu tutkinto-opiskelijoiden hiihdonopetukseen.

Ja jo on internet köyhä, kun on vain yksi ainoa mahdollinen kanava, juuri tämä blogi, jossa voi näyttää pärstäänsä. Oi pyhä yksinkertaisuus!

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #65 : 01. 01. 2010 23:11 »
Tässä yksi mamurakastajien märkä uni. Erinomaisesti Suomeen kotoutunut ja kielen oppinut mallikansalainen. Suomalainen TV-ryhmäkin paikalla, kun mies palannut takaisin kotimaahansa. Ei valtaa ei kunniaa eikä rikkauttakaan hän tahdo, vaan ainoastaan että ihmiset saavat elää rauhassa ja onnellisina ilman että julmat serbit tulevat pilamaan rauhaa rakastavan kansan elämän.Kukapa voisi uskoa mitään pahaa tällaisesta ihmisestä? Mieshän on oikea hyvyyden perikuva. Voisi tulla tippa silmään, ellei elämä olisi opettanut epäilemään.

http://www.nelonen.fi/?vt=video&vid=57058

Poissa Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 8349
 • Sukupuoli: Mies
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • Profiili
  • Oivakaihdin Oy
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #66 : 02. 01. 2010 06:06 »


Ja jo on internet köyhä, kun on vain yksi ainoa mahdollinen kanava, juuri tämä blogi, jossa voi näyttää pärstäänsä. Oi pyhä yksinkertaisuus!

Harri Niskanen voi viitata pärstän näyttämisellä vain omasta puolestaan tai yrittää ymmärtää luettua sillä kerroin aivan muuta ja se oli seuraavaa
Lainaus
Harrastan viedeokuvausta eikä minulla ole mitään muuta kanavaa jossa on vaativa yleisö.

Kokeilin lähettää historiallisia laivavideoita erityisesti laivoista kiinnostuneiden blogiin.  Kun neljäs video meni ilman minkäänlaista vastakaikua, jäin enää odottelemaan kommenttia "Älä floodaa" mikä on yleinen kommentti tuossa vaiheessa.  Lopetin videoiden lähettelyn kyseiseen blogiin. 

 
« Viimeksi muokattu: 02. 01. 2010 06:06 kirjoittanut Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Poissa Risto Jalonen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2012
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #67 : 02. 01. 2010 07:07 »
Jos kaikille rauhaa ja rakkautta suotaisiin
vähemmän hätäisiä arkkuja vuoltaisiin.

http://jp.dk/indland/krimi/article1934696.ece

Facessa ystäväni Klaus Elovaara kertoo tapahtuneesta tällaisia:
-Kyllästyttävää vuosi alkaa jo nyt näillä surkeilla uutisilla somalimies yrittti tunkeutua pilapiirtäjä Westrgaardin kotiin kirves kainalossa ja hakata pään irti..."rauhanuskonto"voimissaan.


Poissa herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Viestejä: 7693
 • Sukupuoli: Mies
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #68 : 02. 01. 2010 12:12 »

Meidän pitää vain yrittää "ymmärtää" että nykyään saattaa koska tahansa puskista hyökätä kulttuurillisesti rikastuneita ja varastaa kristityn ruumiin arkun kesken hautajaistoimituksen.


päivitä Flashplayer täältä


VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #69 : 02. 01. 2010 12:12 »
http://jp.dk/indland/krimi/article1934696.ece
Facessa ystäväni Klaus Elovaara kertoo tapahtuneesta tällaisia:
-Kyllästyttävää vuosi alkaa jo nyt näillä surkeilla uutisilla somalimies yrittti tunkeutua pilapiirtäjä Westrgaardin kotiin kirves kainalossa ja hakata pään irti..."rauhanuskonto"voimissaan.

Onnitelkaamme tänään norjalaisia. Ai että mistäkö syystä? No siksipä tietenkin, kun siellä ei ole muslimien tekemiset uutisten ykkösaihe kuten Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #70 : 02. 01. 2010 13:01 »
Tässä herää väistämättä kysymään, että montako kansanmurhaajaa meidän keskuuteemme on värvätty elämään näitten thorsien ja holmlundien toimesta? Ja sitten joku ammattivalehtelija laitetaan todistelemaan TV:ssä, että ihan perisuomalaista normimeininkiähän tämä on. Poliisiylijohtaja liittyy vielä kuoroon ja sanoo, että tähän tämmöiseen pitää nyt vain oppia totuttelemaan.

Viittaan edellä olevalla esim. Ruandan kansanmurhaajaan, jota Vaasassakin hoivattiin suurella kunnioituksella (toisin kuin esim. tämän maan rakentaneita vanhuksia, joita kohdellaan laitoksissa ja sairaaloissa huonommin kuin murhaajia vankilassa tai maaseudun tuotantoeläimiä ). Viittaan myös Shkupolliin, josta amerikkalaisilla sivustoilla liikkuu huhu, jonka mukaan kyseessä on Balkanilla kansanmurhaan syyllistynyt henkilö.

Poissa Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2235
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #71 : 02. 01. 2010 13:01 »
Ruotsissa on selviämässä myös nyt tämä tytön kaappaus, tyttö on ilmeisesti matkalla turvalliseen lähtömaahan niin juuri sinne mistä on pakosalle lähdetty.Ruotsissa poliisi jatkaa kadonneen nelivuotiaan tytön etsintää. Norjalaisen Verdens Gang –lehden mukaan äiti sanoo, että tyttö on siepattu ja matkalla Irakiin. Poliisilla on samansuuntaisia tietoja.Äidin mukaan Irakissa asuva tytön isä on ilmoittanut puhelimessa, että tytärtä viedään parhaillaan Irakiin. Siepatun lapsen tämänhetkistä olinpaikkaa ei kuitenkaan tiedetä.
Ruotstalaisen Dagens Nyheterin mukaan poliisi ei vahvista tietoja, mutta sanoo saaneensa siihen suuntaan osoittavia tietoja. Poliisi sanoo tutkivansa sieppauksen mahdollisuutta. Lasta etsitään muun muassa Malmön seudulta.Nelivuotias tyttö katosi heti Malmössä uudenvuodenyönä torilta, missä hän oli lähiomaisten kanssa ottamassa vastaan uutta vuotta.
veritas odium parit.

Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #72 : 02. 01. 2010 14:02 »
Meillä ei ole syytä pillastua tästä Espoon tapauksesta ja alata syyttämään maahanmuuttajia. Luin tänään tarkasti uutisia ja aloin harrastaa profilointia Kaikki viittaa siihen, että kyseinen henkilö sairasti psykopatiaa
ja se on yksi vaarallisimmista mielen sairauksista Se oli aivan sama kun katselin Ylöjärven surmaajaa
ja sanoin heti kyseessä on psykopaatti ja niinhän se sitten todettiin mielentilatutkimuksissa. Tämä Ibrahim oli erittäin mukava ihminen, säilytti pokkansa loppuun asti. Toivotteli ystävällisesti työkaveilleen hyvää uutta vuotta. Hän osaa olla suorastaan hurmuri ja kaikenaikaa on puukko hiassa, jos tilaisuus tulee, niin puukko on heti lapaluiden välissä.
Psykopaatti on täysin arvaamaton, eikä milloinkaan  unohda joka on ollut häntä pikkuisenkin vastaan.
Psykopaatin kanssa on ohje: Pakene. Psykopaatti on etevä valehtelija ja sympaattinen sekä kohtelias.
Hän hurmaa jopa psykiatrinkin luulemaan itsensä täysin terveeksi.

Psykopaatista voi kirjoittaa paljonkin. Yleensä hänellä on jo rikostaustaa. Hän huomaa, että niin ovela ja taitava, että häneen tulee jumalharhaa.  Psykopaatti ennemmin tai myöhemmin ajaa itsensä seinää vasten.
Narsismi on psykopatian esiaste. Tämä Ibrahin oli täynnä vihaa entistä tyttöystäväänsä kohtaan.
Viha ei ole suoranaista koskaan, silloin pitää tutkia vihan takautumat. Tämäkin asia olisi voitu ennaltaehkäistä. Mutta se, että hänelle annettiin laajennettu lähestymiskielto, se loi vahvan vihan tyttöystyäväänsä vastaan.
Oikeuden pitäisi hartkita lähestymiskieltoa antaessaan onko syytä mielentilan tutkimukseen. Tässä tapauksessa olisi lähestymiskiellon lisäksi tullut pakkohoito kysymykseen.

Meiltä on  poliittisesti viety yhteisöllisyys pois. Sitä ei kansaan kesken  saa takaisin saa, siihen menee seuraavat kaksikymmntä vuotta.  Kun elämme kvartaaliyhteiskunnassa niin näkemykset ei ulotu kuin neljannesvuoden päähän. Me eletään, kuka mitenkin juurettomuudessa ja lähimmäisen rakkaudessa
eläminen on tuomittavaa. Meillä on iso työmaa edessä ja seuraava aikapommi jo tikittää.

Pentti Suksi

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #73 : 02. 01. 2010 14:02 »
Meillä ei ole syytä pillastua tästä Espoon tapauksesta ja alata syyttämään maahanmuuttajia. Luin tänään tarkasti uutisia ja aloin harrastaa profilointia Kaikki viittaa siihen, että kyseinen henkilö sairasti psykopatiaa
ja se on yksi vaarallisimmista mielen sairauksista

Psykopaatti saatetaan luokitella sairaudeksi, kun nykyään on muotia medikalisoida kaikki mahdollinen. Todellisuudessa kyseessä on synnynnäinen luonnehäiriö eli mieleltään kieroutunut ihminen. Tiettävästi psykopatiaa ei myöskään ole koskaan voitu parantaa tai sen "oireita" edes lieventään . Yritykset ovat vain pahentaneet asiaa.

Rikollisuuden ja psykopatian yhteys on huomattava. En muista tarkkoja lukuja, mutta kerran kuulin Ruotsin TV:tä katsoessa että siellä raakaan väkivaltarikokseen syyllistyneistä erittäin iso osa on luokiteltu psykopaatiksi.

Shkupollin tapauksessa voi kuitenkin nähdä piirteitä, jotka liittyvät islamilaiseen kulttuuriin, ja vielä enemmän niitä voi nähdä, jos pitävät paikkansa netissä liikkuvat huhut tekotavasta, jolla mahdollisesti lasta odottava ex-kumppani on murhattu.


Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #74 : 02. 01. 2010 16:04 »
Tässä on huhuja, joita ei pidä  kovin vakavasti ottaa. Psykopatia on uudempia diagnitisoitua ja siitä tehdään nykyään onneksi diagnooseja. Esimerkiksi Ylöjärveläisestä sairaanhoitajasta Katariina Lönngvistista tehtiin mielentila tutkimuksessa tämä diagnoosi , narsistinen persoonahäiriö joka on edennyt psykopatiaksi. Määrittelin taudin oikein heti alussa kun kyseisen henkiklön näin lehtikuvassa.
Siinä pitää opetella tuntemaan tietyt psykopaatin tunnusmerkit ja ne ovat näkyvät.

Voi luojani armollinen kun täällä meuhkattiin ja pidettiin Suksea seinähulluna  ja mielisairaana. Mutta tuli todennettua, että merkit tunnen oikein. Katsoin ensinnäkin Ibrahimin kasvokuvaa ja sen jälkeen kun  hän oli TV-nelosen haastateltavana.
Sitten tein profiloinnin, miten hän teki surmatyöt, miten käyttäytyi ennen surmia? Olen lukenut hyvin tarkoin henkilöhaastatteluja hänestä. Osat lonksuu yksi yhteen. Islamilaisuuden kanssa ei ole mitään tekemistä mitä olen lukenut. Suomalainen psykopaatti toimii aivan täsmällisesti samalla tapaa. Tässä tapauksessa on olemassa kaksi mielisairautta joiden tuhoisuus on sama: paranoidinen skitsofrenia ( Sanna  Sillanpää) ja narsistinen peroonallisuushäiriö joka on kehittynyt psykopatiaksi ( Katariina Lönngvist). Tätä helsinkiläistä sairaanhoitajaa joka on tehnyt 6 sarjamurhan, mielenterveydestä en osaa sanoa koska en ole nähnyt hänestä edes kunnollista kuvaa, mutta siinäkin tulee mieleen psykopatia. Mutta luulen  että nämä enkelit ovat evankelis-luterilaisia.

En sen kummempaa puutu, mutta murhaaminen sujuu luterilaiselta ja islamilaiselta näemmä yhtä sutjakkaasti. Tämä asia ei ole mamu-juttu vaan aivan yksilötasolla oleva asia. Nyt joku haluaa varmasti viisastella, että Suksi muka osaa päätellä kuka  psykopaatti. Jouduin hyvin läheltä seuraamaan erään ihmisen käyttäytymistä, siinä oli peräti outoa. Aloin oikein perusteellisesti tutkia lääketyieteen kirjoista
mitä kirjoitettiin psykopatista ja mistä sen tunnistaa. M inua alkoi kiinnostaa ja luin kaikki lääketieteen
julkaisut. Sen vuoksi tiedän. Se on hyvin vakava sairaus.

Pentti Suksi

Poissa Albert1

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Viestejä: 123
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #75 : 02. 01. 2010 18:06 »
Tämä Ibrahim oli erittäin mukava ihminen, säilytti pokkansa loppuun asti. Toivotteli ystävällisesti työkaveilleen hyvää uutta vuotta. Hän osaa olla suorastaan hurmuri ja kaikenaikaa on puukko hiassa, jos tilaisuus tulee, niin puukko on heti lapaluiden välissä.

Itse en lähde tekijän terveyttä tahi sairautta arvioimaan, mutta oleellista on se, että viranomaisten tiedossa on ollut miehen pitkäkestoinen rikollinen toiminta maassamme jo 90-luvulta alkaen, jolloin hän jo Mikkelissä oli tuomittu ainakin pahoinpitelystä. Miten siis voi olla mahdollista että mies edelleen oleskeli Suomessa. Tai ainakin viimestään vuonna 2003 ampuma-aserikoksen jälkeen karkotuksen olisi luullut onnistuvan. Eli ainoa järkevä päätelmä on se, että jos viranomaiset olisivat toimineet lain edellyttämällä tavalla olisi tämä murhenäytelmä voitu estää.

1990-luvulla Mikkelin käräjäoikeuden tuomiot ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä
1990-luvulla useita kertoja tekemisessä poliisin kanssa
Uhkaili jo Mikkelin aikoina useaan kertaan ex-naisystäväänsä.
Espoossa surmatun ex-naisystävän hakema lähestymiskieltotuomio Mikkelissä 1990-luvulla.
Espoo 2003, käräjäoikeden tuomio ampuma-aserikoksesta
Espoo 2004, käräjäoikeuden tuomio pahoinpitelystä
Vantaa 2006, käräjäoikeuden tuomio asuntoyhtiön oven lukon murtamisesta
Helsinki 2007, käräjäoikeuden tuomio ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä
2008 Poliisin antama lähestymiskielto
Huhtikuu 2009 Laajennettu lähestymiskielto Selloon ja Prismaan.
Syksy 2009 Lähestymiskiellon rikkominen x-kertaa Sellossa
2009 Espoossa syyteharkinnassa kaksi eri petosta
2009 Espoossa syyteharkinnassa laiton uhkaus 

http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/surmaajaksi_ep%C3%A4ilty_asui_vuosia_mikkeliss%C3%A4_9813615.html

http://www.lansi-savo.fi/Etusivu/mikkelil%C3%A4inen_vartija_kohtasi_shkupollin_ty%C3%B6ss%C3%A4%C3%A4n_usein_9815843.html

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #76 : 02. 01. 2010 19:07 »
Oho! Nyt tätä perisuomalaista meininkiä on levinnyt Ranskan mamuille asti. Vai ovatkohan joskus asuneet Suomessa ja oppineet täällä mallin, kuten kriisipsykologi Salli Saari vakuutteli tapahtuneen Shkupollin kohdalla?

Miksiköhän muuten Shkupollin sukuaiset ovat laittaneet Facebookissa murhaajan kuvan esille? Ovatko ylpeitä sukunsa maineen pelastajasta vai onko sekin Suomessa opittu mall? Auvisten perhehän häpesi poikansa toimintaa ja lähes hävisi maan alle pitkäksi aikaa. Vaikka heillä ollut syytä hävetä. Syyllinen oli suomalainen koulujärjestelmä, joka sallii koulukiusaamisen ja terroristisen ilmapiirin.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/01/1026838

Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #77 : 02. 01. 2010 20:08 »
Rauhoittelen tätä kysymystä. Jos nyt VIC20 tutkii mitä on psykopatia, niin on hyvin äkkiä selvillä
mistä on kysymys. Kaikilla psykopaateilla on a-sosiaalinen  tausta. Psykopaatti on hurmuri, patologinen valehtelija ja iskee ovelasti kun tilaisuus tulee. Se on hyvin vaarallinen henkilö. En suosittele oman kokemukseni pohjalta kenellekään kaveriksi.

Ibrahimin mielenterveyttä ei enää tutkita, koska hän on kuollut. Ei tuon taudin määrittelyksi kovin suuri asiantuntija tarvitse olla.  Minua alkoi kiinnostaa entinen naapurini ja hänen outo käyttäytyminen sen vuoksi opiskelin oikein perusteellisesti sitä kun ihmisen mieli häiriintyy.
Sitten tämä lähestymiskielto. Minä en ole koskaan uskonut lähestymiskieltoon vaikka se olisi pohjoismainen.
Tämä "hurmuri" oli jo hurmannut sen henkilön, joka oli lähestymiskiellon sille hommannut. No minkäs teet. Paffilaatikoista haettiin kaupasta muuttoa varten. Ei viranomaiset sille mitään voi!!!
Tämän ex-tyttöystävän olisi pitänyt tietää, että  Ibrahim hautoo kostoa. Mutta ei.

Ei pidä käsitellä näitä asioita pinnallisesti. Pitää mennä kaikkien syitten syyhyn. Tässä on nyt opiskeltava
miten tällaisia murhenäytelmiä estää. Meidän tulee opiskella se kadotettu yhteisöllisyys,  solidaarisuus ja yhteisvastuu. Tällä asialla ei ole mitään tekemistä mamu-kysymyksen kanssa. Tämä on täysin yksilöllinen
asia. Olisiko Kosovon albaanit yllyttänyt tällaiseen tekoon, et löydä yhtäkään kohtaa koraanista
joka tällaiseen antaa kehotuksen. Psykopatia ei kysy ihonväriä, ei uskonnollisuutta, ei poliittista kantaa.
Meillä ei ole laissa säädetty kuinka paljon pitää tehdä pahaa ennenkuin saa karkotuksen.

Tappamisen suunnittelu on Suomessa hyväksyttävää kansalaistoimintaa. Tämä on muuten tosi. Rosvot suunnitteli ryöstöä ja poliisi sen esti. Oikeus vapautti rikolliset tuomiosta, koska he eivät tehneet ryöstöä vaan ajoivat autolla kiltisti maantiellä.

Miten Ibrahimin työ olisi voitu estää? Ei mitenkään. Otin oikein asiakseni ja latasin pinkan lehtiä ja luin huolellisesti ja samalla aloin profiloida Ibrahimia. Niin vain lonksui asiat  kohdallensa. Se on hyvin mielenkiintoista profiloida rikollista. Sitähän poliisikin harjoittaa ja saa hyvin näppärästi rikollisen  kiinni. Ja sitten vielä käyttää Weberin teoriaa hyväksi.

Mamutus ei tässä auta. Kunnioittakaamme  kuolleitten muistoa.

Penttin Suksi

Poissa Albert1

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Viestejä: 123
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #78 : 02. 01. 2010 22:10 »
Paffilaatikoista haettiin kaupasta muuttoa varten. Ei viranomaiset sille mitään voi!!!
Tämän ex-tyttöystävän olisi pitänyt tietää, että  Ibrahim hautoo kostoa. Mutta ei.

Ei pidä käsitellä näitä asioita pinnallisesti. Pitää mennä kaikkien syitten syyhyn. Tässä on nyt opiskeltava
miten tällaisia murhenäytelmiä estää. Meidän tulee opiskella se kadotettu yhteisöllisyys,  solidaarisuus ja yhteisvastuu. Tällä asialla ei ole mitään tekemistä mamu-kysymyksen kanssa. Tämä on täysin yksilöllinen
asia. Olisiko Kosovon albaanit yllyttänyt tällaiseen tekoon, et löydä yhtäkään kohtaa koraanista
joka tällaiseen antaa kehotuksen. Psykopatia ei kysy ihonväriä, ei uskonnollisuutta, ei poliittista kantaa.
Meillä ei ole laissa säädetty kuinka paljon pitää tehdä pahaa ennenkuin saa karkotuksen.

Miten Ibrahimin työ olisi voitu estää? Ei mitenkään.

Miten niin ei olisi voitu estää. Juurihan tässä käy ilmi että jos mies olisi asianmukaisesti karkoitettu Suomesta rikollisen toimintansa takia jo 90-luvulla olisi kaverin aika pirun paljon vaikeampi toteuttaa vuonna 2009 joukkosurmaa Espoon Prismassa.

Ja miten niin ei ole määritelty koska karkoitusmenettely on mahdollista. Kaikki voivat sen ihan suomen kielellä lukea finlexistä löytyvästä ulkomaalaislaista ja asiaa koskeva oikeuskäytäntö löytyy ihan samasta osoitteesta.

Joten jos kaverin rikoshistoria on pitkä kuin nälkävuosi, miten voi olla mahdollista että mies voi oleskella Suomessa laillisesta jatkamassa rikoksiaan ja huipentamalla uransa 5 ihmisen murhaan. Eli tämä juurikin on sitä maahanmuuttopolitiikan ydintä josta tässä halutaan keskustella.

 


Poissa belurisk

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Viestejä: 2164
 • Sukupuoli: Mies
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #79 : 02. 01. 2010 23:11 »

Miten niin ei olisi voitu estää. Juurihan tässä käy ilmi että jos mies olisi asianmukaisesti karkoitettu Suomesta rikollisen toimintansa takia jo 90-luvulla olisi kaverin aika pirun paljon vaikeampi toteuttaa vuonna 2009 joukkosurmaa Espoon Prismassa.

Ja miten niin ei ole määritelty koska karkoitusmenettely on mahdollista. Kaikki voivat sen ihan suomen kielellä lukea finlexistä löytyvästä ulkomaalaislaista ja asiaa koskeva oikeuskäytäntö löytyy ihan samasta osoitteesta.

Joten jos kaverin rikoshistoria on pitkä kuin nälkävuosi, miten voi olla mahdollista että mies voi oleskella Suomessa laillisesta jatkamassa rikoksiaan ja huipentamalla uransa 5 ihmisen murhaan. Eli tämä juurikin on sitä maahanmuuttopolitiikan ydintä josta tässä halutaan keskustella.
 

Erikoista todella on, että Suomessa voi asua lähes 20 vuotta rikostaustaisena.  Jo yksiikin ulkomaalaisen täällä tekemä rikos on liikaa. Kun meillä rikostelijoita riitttää ihan omasta takaa.
Systeemi vain ei toimi, erittäin pahoja aukkoja lainsäädännössä ja viranomaistyöskentelyssä.  Suomen kansalaisia käytetään hyväksi poliitikkojen taholta.  Jokin tolkku ja järki tähän toimintaan ja menettelyyn tulisi saada.  Omat veroeuroni näkisin mieluummin käytetyn suomalaisten kansalaisten ja vähäosaisten hyväksi - joiden määrä jatkuvasti kasvaa.

Juuseppi

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #80 : 03. 01. 2010 07:07 »
Kysymys liittyen Salli Saaren lausuntoihin: minkä etnisen taustan omasi tekijä, kun Suomessa tapahtui edellinen parisuhdeongelmiin liittyvä ja vähintään kolme uhria vaatinut tragedia? Itsellä muistuu mieleen aasialaisperäisen naisen tapaus, kun hän myrkytti (muistaakseni) kolme lastaan.

Poissa Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2235
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #81 : 03. 01. 2010 08:08 »
Kovasti on poliitikkojen parissa toistettu kuinka aseita on aivan liikaa, koskahan huomaavat että jotain muuta on liikaa. Ranska on ollut taas ikävällä tavalla esillä kun isä viilteli kolme tytärtään hengiltä , mutta kyllä Ranskan suunnalta kuuluu myös hyviä uutisia tuohon kotouttamiseen liittyen, tämän vuoden uudenvuoden juhlissa ei poltettukkaan kuin  1.137 autoa joka oli  kymmenen autoa vähemmän kuin edellisvuonna.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=599861
veritas odium parit.

VIC20

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #82 : 03. 01. 2010 08:08 »
Paljonkohan meillä on Pohjoismaissa näitä muslimeja, jotka rahoittavat terroristitoimintansa verovaroillamme, lentelevät maasta toiseen ja organisoivat terrori-iskuja? Osaako Harri Niskanen esittää arviota Vaasan osalta? Vai onko Niskasella kaikki huomio/energia mennyt vaasalaisia.infoa koskevien rikosilmoitusten tehtailussa?

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/01/1026898

Poissa massi

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Viestejä: 501
 • Sukupuoli: Mies
 • ja eikun lapioimaan...
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #83 : 03. 01. 2010 09:09 »
Raha ainakin liikkuu Suomesta poispäin kun moni lähettää sitä kotimaahansa.

Tämä on pois suomen taloudesta ja ruokkii lamaa suomessa.

 Tämä tosin ei erästä ministeriä kiinnosta kun hänellä on muuta tekemistä...


http://www.youtube.com/watch?v=dB95IxvcGgE
Muutos on tahtotila

Poissa O.P.Positio

 • Kokelas
 • *
 • Viestejä: 30
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #84 : 03. 01. 2010 09:09 »
Tässä yksi parhaista muslimeja koskev ista artikkeleista, jotka olen lukenut:

Joka viides maailman asukas on muslimi. Noin 30 000 heistä asuu Suomessa. Islaminuskoiset ovatkin kristittyjen ohella Suomen toiseksi suurin uskonnollinen yhteisö.

City lehti
http://www.city.fi/artikkeli/Suomen+muslimit/1628/

Wikipedia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Islam_Suomessa

Terrorismin nousu merkittäväksi uhaksi on merkinnyt myös lisääntynyttä valvontaa erilaisten rahavirtojen seuraamisen osalta. FATF (Financial Action Task Force), joka on OECD:n yhteydessä toimiva hallitusten välinen rahanpesun vastainen toimintaryhmä, suoritti Suomessa maatarkastuksen vuonna 2007 ja antoi Suomea koskevan arviointiraportin. Maatarkastuksessa todettiin puutteita muun muassa yleishyödyllisten yhteisöjen ohjeistamisessa terrorismin rahoituksen torjumiseksi.

Terrorismin rahoitus ja yleishyödylliset yhteisöt

Asiakkaan tunteminen - rahanpesun, terrorismin rahoittamisen sekä markkinoiden väärinkäytön estäminen

Finanssivalvonta

Koska terrorismi muodostaa uhan turvallisuudelle ja vapaudelle sekä Euroopan unionin arvoille ja kansalaisille, unionin toiminnan tarkoituksena on antaa asianmukainen ja sopiva vastaus tämän ilmiön torjumiseksi. Tähän liittyvien kokonaisvaltaisten menetelmien neljä kulmakiveä ovat ehkäisy, suojeleminen, jäljittäminen ja vastaus.

Euroopan unioni keskittyy sekä terroristitekojen ehkäisyyn ja torjumiseen että perusrakenteidensa ja kansalaistensa suojelemiseen. Unioni torjuu myös terrorismin syitä, keinoja ja mahdollisuuksia.

Lain noudattamista valvovien viranomaisten ja oikeusviranomaisten työn yhteensovittaminen unionissa ja kansainvälinen yhteystyö ovat myös erittäin tärkeitä varmistettaessa tämän rajat ylittävän ilmiön tehokas torjunta.

EU ja terrorismi« Viimeksi muokattu: 03. 01. 2010 09:09 kirjoittanut O.P.Positio »

Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #85 : 03. 01. 2010 11:11 »
Koettakaas nyt rauhoittua tuossa rasismi kiihkoilussa. Siinä ei ole mitään järkeä, se on yhtä vaarallista vihan lietsontaa kuin Ibrahin verityöt.

Sanokaappas nyt minulle se lainkohta, kuinka paljon ulkomaalainen saa tehdä rikoksia, ennekuin joutuu karkotetuksi? Että nyt plaraamaan lakikirjaa.

Meillä on ulkomaalaislaki ja se on erittäin hyvä. Mutta moittimista on ja yhtä kertaa te ette kohdista
lain toteuttajiin kritiikiänne, sinne, minne se pitäisi kuuluu. Laki on tiukka, mutta lain valvojien ansiosta laki vuotaa kuin seula. Olen tästä ennekin kirjoittanut, mutta tämä teksti nopeasti poistettiin. Minä suhtaudun  Suomen viranomaisiin kriittisesti ja samoin Vaasan  kaupunginhallitukseen. Kysymys kuuluu myös, että siihen aikaan kun Ibrahim tuli ei suojelupoliisi valvonut ketä on töänne tulossa.

Olen jo edellä perustellut kantani ja se on myös vahvistunut. Kyse on narsistisesta psykopaatista johon kaikki tunnusmerkit sitoo syyllisyyteen. Meillä valitettavasti ei riittävästi keskustella psykopatiasta, ihmiset eivät tunnista psykopaattia vaan häntä ihaillaan jopa palvotaan. Psykopaatilla on aina hännystelijät mukana jotka pesee hänen mainettaan. Nyt vedotaan lähestymiskieltoon. Se oli tässä kaiken pahan juuri, oikeuslaitoksen pitää tarkistaa lähestymiskiellon saajan  mielenterveys. Hän tietoisesti valikoi Prisman työntekijöistä ne tapettavat, jotka olivat olleet häntä vastaan. Ehkä ollut todistamassa oikeudessa ja sai siten sen ansiosta Prismaan lähestymiskiellon.

Mutta tässä  oli mielenkiintioista, että tyttöystävä romutti koko lähestymiskiellon. Yhdessä kuljettiin muuttolaatikoita keräämässä päivää paria ennen surmia. Kyseessä on melkoinen pelimanni ja hurmuri.
Kävi ex-vaimon tykönä aamulla ja sitten kävi tappamassa tyttö-ystävänsä. Näinhän juuri psykopaatti toimii. Jo edellä kirjoitin, että psykopatia ei kysy ihonväriä eikä uskontokuntaa. Missä ammateissa on enemmän psykopaatteja, tuomareissa, papeissa, poliiseissa, avuttomien ihmisten hoitajissa ja poliitikoissa. Psykiopaatilla on aina halu hallita uhriaan että ympäristöään. Psykopaatti on mukava, hurmaava, kohtelias. Se mikä häneltä puuttuu on tunteet. Hän on täysin tunteeton ja usein seksuaaliongelmainen. Hän on toiseelta epäsosiaalinen eli omaa rikostaustaa. Mutta psykopaatti menee "jumalaisuudessaan" aina liian pitkälle, kuten tässä tapauksessa.

On alhaista tuoda yksilön takia muukalaisvihaa. Se on tuomittavaa. Sanokaapa, millä muuten rajalla
voidaan selvittää kuka on psykopaatti?  Minkälainen testi sen selvittää?

Pentti Suksi

eklu

 • Vieras
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #86 : 03. 01. 2010 12:12 »
Ei se testi voi olla vaikea kun kerran Pentti pystyy tekemään tarkan diagnoosin jälistäpäin satojen kilometrien päästä lukemalla muutaman lehden.

Poissa Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 2279
  • Profiili
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #87 : 03. 01. 2010 12:12 »
Tämä on sikäli vakava asia, että sillä ei pilailla. Olen todella tutustunut sairauteen kuin psykopatia, että pystyn sen tunnistamaan tuhannenkin kilometrin päästä. Sen tunnistaa kun lukee uutisista tapahtumien kulun. Kaikki psykopatian tunnusmerkistöt täyttyy osa osalta.

Tämä ei ole mamu kysymys, vaan yksilötason kysymys. Ei myöskään  pilkan tekemistä, asiaan tulee suhtautua täydellä vakavuudella. Mistä johtuu muuten nyt jo kerran vuodessa jopa useammin sarja ja joukkomurhat.
Väitän, että se johtuu meidän pinnallisuudesta ja välinpitämättömyydestä.  Läheisyys puuttuu, arvot ja arvostukset on päin peetä. Emme osaa tunnistaa läheisemme huononvointisuutta ja ihmisten henkistä ja taloudellista syrjäytymistä. Meissä itsessä on vakavasti jotakin pielessä. Kun osoitamme jotakin sormella niin kolme syyttävää sormea osoittaa itseenpäin. Tällaiset tapaukset osoittaa meidän yhteiskuntamme vakavan sairauden. Asioita ei osata käsitellä kuin pinnallisesti hölöttäen.

Pentti Suksi

Poissa Don Giovanni

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Viestejä: 188
  • Profiili
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #88 : 03. 01. 2010 13:01 »
Olet Pentti aivan oikeassa.  Suomalaisille on  vaikeata käsitellä vihan, pelon ja rakkauden tuntoja.  Syitä voi etsiä vaikka lähi- ja kaukohistoriasta.

Sodat, tiukka kristillinen etiikka, valvovat ja kontrolloivat sosiaaliset olot ovat muokanneet meistä sellaisia kuin olemme.  Mukaan voidaan tietysti liittää myös kaikkia kansoja vaivaava vieraan pelko.

Tämä taas on hyvin monimutkainen asia. Siihen liittyy kaikki mahdollinen "ryssän hajusta" naisten viemisen pelkoon.

Ratkaisu olisi vilpiton, mutkaton uteliaisuus ja kyky kuunnella ja sitä kautta ymmärtää mutta haaste tuntuu aivan liian kovalta.

Poissa Roy Rabb

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Viestejä: 1652
  • Profiili
  • Music Mega
  • Sähköposti
Re: Mamu-uutiset
« Vastaus #89 : 03. 01. 2010 13:01 »
Tuossa psykopaatin luonnehdinnassa olen täysin Pentti Suksen linjoilla. Psykopaatti on hyvä näyttelijä, esiintyy sulavasti ja kohteliaasti. Erityisen paljon psykopaatteja esiintyy mielestäni johtavien poliitikkojen joukossa.

Siitä osoituksena esim. eläinten huono kohtelu tehotuotannon nimessä sekä eläinrääkkäyksen vähättely.